DVD Met Hart en Ziel

Met de voorstelling Met Hart en Ziel, waarin Boyer voor het laatst op het podium te zien was, vierde Boyer ook zijn tachtigste verjaardag en het feit dat hij 55 jaar in het vak zat. De voorstelling was slechts eenmaal te zien: op 26 oktober 2015 in Theater Bellevue in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.

Na de voorstelling werd Boyer verrast door locoburgemeester Choho: hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Van de registratie van de voorstelling en de benoeming werd een DVD gemaakt, waar er nog een paar van zijn. De DVD is voor 10,- inclusief verzendkosten via onderstaand formulier te bestellen.


BESTELLEN
Via onderstaand formulier kunt u één of meerdere DVD’s bestellen. Per DVD kunt u € 10,- overmaken op rekeningnummer NL38TRIO0338457380 t.n.v. Fayst, onder vermelding van ‘Met Hart en Ziel’ en de achternaam zoals ingevuld in het bestelformulier. Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier en de betaling wordt uw bestelling binnen vijf werkdagen verzonden.
Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.