Met Hart en Ziel (2015)

Passie en verlangen, hoofdthema’s in de gedichten van Carlos Drummond de Andrade, vertaald door Boyer in de voor hem zo typerende beeldende stijl. Een zoektocht naar de ander door middel van beweging en tegenbeweging, gedreven door een verlangen om één te worden.

Met Hart en Ziel was geïnspireerd door de gedichten van Carlos Drummond de Andrade. Met deze voorstelling vierde Boyer ook zijn tachtigste verjaardag, en het feit dat hij in 2015 55 jaar in het vak zat. De voorstelling was slechts eenmaal te zien: op 26 oktober 2015 in Theater Bellevue in Amsterdam.

Na de voorstelling werd Boyer verrast door locoburgemeester Choho: hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De cast en crew waren op de hoogte, Boyer zelf en het publiek niet. Van de registratie van de voorstelling werd een DVD gemaakt, waar er nog een paar van zijn. De DVD is voor 10,- inclusief verzendkosten te bestellen.

CREDITS
Spel: Anne Affourtit, Bennie Bartels, Luc Boyer, Jacqueline Boyer, Klaske Bruinsma, Seraphina Hassels, Gerindo Kartadinata, Michel Krot, Max Sondaar
Concept en regie: Luc Boyer
Regie-assistentie: Irene Schaltegger
Decor: Marianne Burgers
Tekstanimatie: Joost Sickenga
Productie: Michael van Isveldt en Fay Boyer
Geluid en geluidsbewerking: Robert Bosch
Techniek: Peter van Assen
Zakelijke leiding: Elena Hanselaar
Beeld: Maurice Boyer
Publiciteit: Fayst

PERS
27-10-2015: De verjaarsavond van Luc Boyer
Recensie Met Hart en Ziel – De Groene/Loek Zonneveld

VIDEO